zwanger . bevalling&geboorte
baby&kind . familie . lifestyle

jilke@zwaanopdemaan.nl

instagram:
Back to top
Image Slider Item
Image Slider Item
Image Slider Item
Image Slider Item

 ~ ik ben met zwangerschaps- en babyverlof t/m begin 2023 ~

wij samen?

Wil jij ook op mijn foto? Stuur mij een email of berichtje op Facebook! Soms is het druk, want ik heb ook kindjes en ontspanning, maar ik geef zo spoedig mogelijk antwoord.

Het fotograferen doe ik naast het moederschap en de zorg voor mijn kindjes. Ik deel mijn tijd zo efficiënt mogelijk in, maar het is niet onbeperkt. Mijn hart gaat momenteel vooral uit naar het fotograferen van geboortes, bijzondere projecten en opdrachten waarbij ik mijn eigen leven ook kan verdiepen en verrijken.

bevalling&geboorte

De geboorte van je baby is één van de meest bijzondere en levensveranderende gebeurtenissen die je ooit mee zult maken. De reis van de vrouw naar het moederschap in innige samenwerking met haar kindje. Zo puur, zo oer. Zo’n unieke gebeurtenis verdient het om vastgelegd te worden.

Ik heb affiniteit met (hands-off en UC) thuisbevallingen, badbevallingen en tweelinggeboortes. Zelf ben ik vijf keer moeder geworden en heb ik al mijn kindjes (ook de tweeling) in bad gebaard. Ik ben als stille kracht met veel vertrouwen op de achtergrond aanwezig en leg vast wat er gebeurd. Wil je meer weten? Stuur mij een email, ik vertel er graag alles over.

Vanaf €1111

+ een kennismakingsgesprek met photoshoot van je zwangere buik
+ on call vanaf 37 weken
+ foto’s van de bevalling, geboorte en eerste uren
+ een kraam-photoshoot van je verse baby
+ een heleboel foto’s in hoge resolutie
+ digitale download link
+ veel affiniteit en moederlijke wijsheid

zwanger – baby&kind – familie – lifestyle

Ik fotografeer je zwangere buik, verse baby, wilde kinderen, hele gezin, een dag uit je leven of een mooi project. In een ongedwongen, natuurlijke en spontane sfeer met natuurlijk licht, buiten of binnen. Ik woon in Noordwijk aan Zee, maar kom ook graag op andere mooie plekken.

Prijzen vanaf €222

+ een photoshoot van 1,5 uur op locatie
+ tenminste 30 foto’s in hoge resolutie
+ digitale download link