zwanger . bevalling&geboorte
baby&kind . lifestyle

jilke@zwaanopdemaan.nl





instagram:
Back to top
Image Slider Item
Image Slider Item
Image Slider Item
Image Slider Item
Image Slider Item
Image Slider Item

wij samen?

Wil jij ook op mijn foto? Stuur mij een email! Soms is het druk, want ik heb ook vijf kinderen en ontspanning, maar ik geef zo spoedig mogelijk antwoord.

Het fotograferen doe ik naast het moederschap en de zorg voor mijn kindjes. Ik deel mijn tijd zo efficiënt mogelijk in, maar het is niet onbeperkt. Mijn hart gaat momenteel vooral uit naar het fotograferen van geboortes, bijzondere projecten en opdrachten waarbij ik mijn eigen leven ook kan verdiepen en verrijken.

bevalling&geboorte

De geboorte van je baby is één van de meest bijzondere en levensveranderende gebeurtenissen die je ooit mee zult maken. De reis van vrouw naar moederschap in innige samenwerking met je kindje. Zo puur, zo oer. Zo’n unieke gebeurtenis verdient het om vastgelegd te worden.

Ik heb affiniteit met (hands-off en UC) thuisbevallingen, badbevallingen, tweelinggeboortes en lotusgeboortes. Zelf ben ik vijf keer moeder geworden en heb ik al mijn kindjes (ook de tweeling) thuis in bad gebaard. Ik ben als stille kracht met veel vertrouwen op de achtergrond aanwezig en leg vast wat er gebeurd. Wil je meer weten? Stuur mij een email, ik vertel er graag alles over.

€1555

+ een kennismakingsgesprek
+ een mini-photoshoot van je zwangere buik
+ een verdiepend gesprek over je zwangerschap en aankomende bevalling
+ on call vanaf 37 weken
+ foto’s van de bevalling, geboorte en eerste uren
+ aanmoedigend vertrouwen tijdens de bevalling
+ een mini-kraam-photoshoot van je net-uitgevouwen, verse baby
+ een luistersessie/nagesprek over de bevalling
+ ongelimiteerd aantal foto’s in hoge resolutie
+ digitale download link
+ heel veel ervaringskennis
+ veel affiniteit en moederlijke wijsheid

Om voor elke zwangere en geboorte echt de tijd te hebben, neem ik maximaal 6 bevallingen per jaar aan. <3

zwanger – baby&kind – lifestyle

Ik fotografeer je zwangere buik, verse baby, wilde kinderen, een dag uit je leven of een mooi project. In een ongedwongen, natuurlijke en spontane sfeer met natuurlijk licht, buiten of binnen. Ik hou van experimenteren met licht, schaduw, natuur en creativiteit. Ik woon in Noordwijk aan Zee, maar kom ook graag op andere mooie plekken.

Prijzen vanaf €333

+ een photoshoot van 1,5 uur op locatie
+ tenminste 30 foto’s in hoge resolutie
+ digitale download link

Ik ben op dit moment spaarzaam met mijn kostbare tijd, maar als je een bijzondere wens hebt dan ben ik heel nieuwsgierig!